Søger du en pålidelig vinduespolerer der leverer et skinnede rent resultat ?
DANSK Vinduespolering
DET DA´ KLART

Vi polerer dine vinduer på den gode Gammeldaws håndværksmæssige måde og tørrer kanter. Vi anvender ikke vinduesvask da dette sviner meget på din bolig.

Med mere end 12 års erfaring med vinduespolering er vores målsætning at levere GOD KVALITET til en LAV PRIS, UDEN at gå på kompromis med kvaliteten således at vi er det miljøvenlige grønne alternativ, der passe på miljøet for de fremtidige generationer.

Vi har specialiseret os i at kunne tilbyde dig billig vinduespolering i Odense og billig vinduespolering på Fyn. Vi tilbyder også billig indvendig vinduespolering i Odense og billig indvendig vinduespolering på Fyn, hvor vi besøger dig indenfor et interval på 3 timer f. eks. Mellem kl. 9 og 12 på en given dag.

Vi skræddersyr et tilbud der passer til DIT BEHOV således at du opnår mest mulig GOOD VALUE FOR MONEY.

Vi tilbyder Vinduespolering til: PRIVATE, PENSIONISTER samt ERHVERV.

Vi lægger fakturaen i din postkasse efter besøget og sender en sms til dig efter polering – Vores betalings betingelser er Netto Kontant 2 dage og du kan NEMT betale på vores website: Betal faktura online.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få et tilbud på udvendig og indvendig Vinduespolerings abonnement, skræddersyet til DIT BEHOV.